Lounasravintola Lalli | SaiPa

LALLIN LOUNAS KISAPUISTOSSA

LOUNASLISTA VKO 20


LOUNAS VKO 20

Viikon kasvisruoka: Paistettua tofua ja hoisin-kastiketta V

MA 12.5

Lihapullat ja ruskeaa kastiketta L
Broilerin paistia ja choronkastiketta L, G
Paistetut perunat M, G
Villiriisiä M, G
Kermaista lohikeittoa L, G

TI 13.5

Mexican tortilla buffet: Cajun maustettua kanaa, paistettua paprikaa ja sipulia, talon guacamolea, salsaa, nachoja, creme fraich L
Chili con carne M, G
Yrteillä maustettua riisiä M, G
Mausteista myskikurpitsakeittoa L, G

KE 14.5


Cheddar-kanapastaa L
Teriyaki-uunilohta M
Lallin juures-perunamuussia L, G
Tomaatti-basilikakeittoa L, G

TO 15.5

Tilateurastamo Ikosen nyhtöpossua cola bbq-kastikkeessa M, G
Mantelikalaa L
Lohkoperunat M, G
Perunamuussia L, G
Punajuurikeittoa ja aurajuustoa L, G

PE 16.5

Kana schnitzel ja yrtti creme fraich L, G
Ylikypsää possun lapaa tummassa tervakastikkeessa M, G
Paistettuja kirsikkatomaatteja, vihreitä papuja ja kurpitsansiemeniä M, G
Paahdettua perunaa valkosipulilla M, G
Höyrytettyä riisiä M, G
Herkkusienikeittoa L, G

Lounaaseen sisältyy päivittäin runsas salaattivalikoima, talon leipää ja levitettä, ruokajuomat, kahvi/ tee ja pientä makeaa. Huomioimme erikoisruokavaliot paikan päällä ilmoituksesta.


LOUNAAN HINTA:

BUFFETLOUNAS 13€

KAUSIKORTTILAISEN BUFFETLOUNAS 12€

KEVYTLOUNAS (sisältää keiton, salaattipöydän, juomat sekä kahvipöydän) 9,50€

LAPSET 4-10 vuotta 6,50€

Alle 4-vuotiaat ruokailevat veloituksetta

Ravintola sijaitsee Kisapuiston jäähallissa, seisomakatsomon oikeassa päädyssä. Tila on lämmitetty sekä viihtyisä - ja sopii myös yksityistilaisuuksiin - esim. koulutuksiin ja kokouksiin. Keittiömme valmistaa ammattitaidolla myös ottelutapahtumissa VIP ja aitioruokailut, tarjoilijamme vastaavat laadukkaasta, asiakaslähtöisestä palvelusta.


Lämpimästi Tervetuloa Lalliin!



YHTEYSTIEDOT

Pöytävaraukset, tiedustelut, ryhmätilaukset ja sopimuslounastarjoukset Lalli-ravintolaan: johanna.baranov@saipa.fi

VIP- ja aitiovaraukset SaiPan ottelutapahtumiin:
mika.rikman@saipa.fi / ville.koho@saipa.fi


https://www.oivahymy.fi/api/raportti/48473


RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

JOHANNA BARANOV

050 370 9473

KEITTIÖMESTARI

JENNI PARTANEN