Hyökkääjät Eero Klintrup ja Mikko Petman jatkavat tulevan kauden SaiPassa | SaiPa

Hyökkääjät Eero Klintrup ja Mikko Petman jatkavat tulevan kauden SaiPassa

EERO KLINTRUP VUODEN SOPIMUKSELLA SAIPAAN

Kuluvan vuoden toukokuussa SaiPan kesätreeniryhmään liittynyt Imatran Ketterän sopimuspelaaja, hyökkääjä Eero Klintrup jatkaa tulevan kauden SaiPassa.

- Kuten toukokuussa kerroimme, Eeron ja Imatran Ketterän kanssa tehtiin kuluvalle kesälle yhteinen suunnitelma, jota lähdimme toteuttamaan, kun hän tuoreena Imatran Ketterän sopimuspelaajana liittyi SaiPan kesärinkiin. Tarjosimme Eerolle mahdollisuuden näyttää kykynsä SaiPan kesätreeniryhmässä ja hän on ollut lupaavin ottein mukana myös harjoitusjakson alkupään ottelut, urheilujohtaja Harri Aho kommentoi.

- Eero on omilla otteillaan lunastanut paikan joukkueessa ja harjoituksissa, Aho jatkaa.

21-vuotias Klintrup (177 cm/ 76 kg) on Oulun Kärppien kasvatti. Viime kaudella hän pelasi Mestiksessa Kokkolan Hermeksen riveissä 44 runkosarjan ottelua tehoin 17+23= 40 sekä pudotuspeleissä 14 ottelua tehoin 3+5=8.

Myös Mikko Petman jatkaa SaiPassa

Mikko Petman siirtyi kesällä JYPistä SaiPaan elokuun loppuun asti kattavalla try-out -sopimuksella. SaiPalla oli optio vuokrata Petman elokuun jälkeen loppukaudeksi. Petman jatkaa SaiPassa tulevan kauden mittaisella sopimuksella.

- Eeron tavoin Mikko on ollut lunastamassa paikkaansa joukkueessa loppukesän harjoituksissa ja kauden ensimmäisissä harjoitusotteluissa. Samalla seurasimme läpi kesän yhdessä, miten toipuminen viime kaudella vaivanneista loukkaantumista etenee. Nyt on hienoa todeta, että Mikko kuntoutunut ja saadaan oma kasvatti jatkamaan SaiPa-paidassa tuleva kausi, Harri Aho kommentoi.


KAUSIKORTIT ALK. 179€



OTTELULIPUT



KLINTRUP URATILASTOT

PETMAN URATILASTOT