UUTISET
​​​​​​​

SaiPan hyvä ensimmäinen erä ei riittänyt – JYP tuli takaa ja lopulta ohi

Kisapuiston lauantai-ilta ei tuonut SaiPalle lisäpisteitä. Ensimmäisessä erässä hankittu 2-0 johto suli toisessa ja kolmannessa erässä. JYP vei lopulta sarjapisteet mukanaan Jyväskylään lukemin 2-4.

Lue lisää

SaiPa taisteli - Kovavireinen pelicans niukasti parempi ja vei sarjapisteet

Pelicansin ja SaiPan välinen liigakamppailu oli jälleen vähämaalinen. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Lahdessa Pelicans vei voiton lukemin 1-0, nyt se oli parempi maalein 2-1. SaiPan ainoasta osumasta vastasi Micke Saari ottelun toisessa erässä.

Lue lisää

Katso Sputnik Ravintolan viikon lounaslista tästä!

Lue lisää

Ohjelma jatkuu tiiviinä - Perjantaina vastassa Pelicans ja lauantaina JYP

SaiPan ohjelma jatkuu tällä viikolla tiiviinä. Keskiviikon Tappara kotiottelun jälkeen kohdataan Pelicans perjantaina Lahdessa. Lauantaina on jälleen kotiottelun vuoro, kun JYP saapuu Kisapuistoon.

Lue lisää

Tappara parempi myös Kisapuistossa

SaiPa ja Tappara kohtasivat toisensa jo toistamiseen viikon sisään. Viime torstaina Tampereella kauden ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä vienyt Tappara oli parempi myös Kisapuistossa pelatussa liigakamppailussa ja vei lopulta sarjapisteet selvin lukemin 1-6.

Lue lisää

SaiPa hakee revanssia Tapparasta

SaiPa ja Tappara kohtaavat toisen kerran tällä kaudella. Kotijoukkueella on keskiviikkona Kisapuistossa revanssin paikka, sillä Tappara vei joukkueiden välisen ensimmäisen kohtaamisen viime viikon torstaina Tampereella lukemin 5-2.

Lue lisää

Koko

kausi

kortilla

Hanki kausikorttisi

Kuule ensimmäisten joukossa Saipa-uutiset

Tilaa uutiskirje