Yritysverkosto

Yritysverkosto on yrityksille luotu uudenlainen
​​​​​​​ja erittäin suosittu tapa tukea SaiPan huippujääkiekkoa.

SaiPa on noussut yhdeksi Etelä-Karjalan valtakunnallisesti näkyvimmistä käyntikorteista. Seuran mukana oleva liike-elämä ja kotiotteluissamme käyvät kannattajamme mahdollistavat iskukyvyn ja vastaavasti menestyvän SaiPan tuoma lisäarvo on kaikille eteläkarjalalaisille yhteinen.

Haasteet ovat kuitenkin kovat ja aivan huipulle pääsemiseen SaiPa tarvitseekin maakunnan yhä laajemman tuen. Sputnik Verkosto on yrityksille luotu uudenlainen ja erittäin suosittu tapa tukea SaiPan huippujääkiekkoa. Sputnik Verkostolaiset saavat kauden aikana monia erilaisia etuja kuten näkyvyyttä, mahdollisuuksia tärkeiden kontaktien luontiin sekä tietenkin ottelulippuja kotiotteluihimme.

Halutessanne lisätietoja ottakaa ystävällisesti yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen saipa(at)procito.fi. Vastaamme mielellämme kaikkiin Yrityserkostoon liittyviin kysymyksiin.

Toivottavasti saamme myös Teidät tarttumaan tähän loistavaan mahdollisuuteen ja pääsemme toivottamaan Teidät jäsenenä tervetulleeksi otteluihimme Kisapuistoon!

YRITYSVERKOSTO Platina

YRITYSVERKOSTO Plus

YRITYSverkosto