Autetaan yhdessä Ukrainan lapsia - osta nimipaikka erikoispaidasta | SaiPa

Autetaan yhdessä Ukrainan lapsia - osta nimipaikka erikoispaidasta

SaiPa pelaa runkosarjan päätösottelunsa 22.3. keltasinisessä erikoispaidassa. Osta oma nimesi paitaan, tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä UNICEFille.

HUOM! MYYNTI LOPPUNUT!​​​​​​​

SaiPa tuomitsee Venäjän aloittaman sodan Ukrainassa. Ajatuksemme ovat sodasta kärsivien luona ja halumme auttaa on kova.

SaiPa pelaa kauden viimeisen runkosarjan kotiottelunsa 22.3. TPS:aa vastaan keltasinisessä erikoispaidassa. Paitaan on mahdollista ostaa oma nimi. Kaikista ostetuista nimistä tehdään paidan kankaaseen tekstuuri.

Nimipaikka paidasta maksaa 30 euroa ja SaiPa lahjoittaa summan lyhentämättömänä UNICEF-keräykseen: https://www.unicef.fi/tue-tyotamme/ukraina/. Jokaista ostettua nimeä kohti SaiPa lahjoittaa lisäksi yhden euron keräykseen.

Aidot Game Worn-pelipaidat huutokaupataan huuto.net -palvelussa. Paidat tulevat huudettavaksi 15.3. Myös huutokaupan tuotto lahjoitetaan UNICEFille.

Sinulla on mahdollisuus ostaa nimipaikan lisäksi myös fanipaita muistoksi. Myös fanipaitaan tulee omavalintaisen pelinumeron ja nimipainatuksen lisäksi kaikki paitaan ostetut nimet. Fanipaidan hinta on 109 € ja myös sen tuotto lahjoitetaan UNICEFille.

Nimipaikat ja fanipaidat ovat myynnissä 15.3. klo 22 asti.

Tämä on vain yksi tapa kanavoida apua. Voit myös lahjoittaa suoraan luotetuille avustusjärjestöille. Muistathan, että liikkeellä on valitettavasti myös huijareita.

Luotettuja kohteita:

UNICEF

Suomen Punainen Risti

Osta klikkaamalla kuvaa