SaiPajaiset | SaiPa

Saipajaiset on täällä, pelaa joka päivä!

Maailman ainoa, raaputettava SaiPajoulukalenteri kunnon palkinnoilla. Lataa sovellus ja pelaa omaa peliä joka päivä!

Lataa sovellus ja pelaa helposti joka päivä

Tervetuloa SaiPajaisiin! Näissä arpajaisissa on jaossa voittoja kuin järjestäjä olisi kotoisin Korvatunturilta. SaiPajaisissa onkin joulun taikaa ja kotitaikaa samassa paketissa. Ja sen paketin avaat kuten joulukalenterin kuuluu, vaikka joka päivä uudelleen, niin kauan kuin joulunodotusta riittää. Eikä maksa mitään. Pelaa siis omaa peliä ja katso mihin se riittää. SaiPa toivottaa oikein rauhallista, joskin sopivan matsijännityksen säestämää joulun aikaa!

Pelikirja

SaiPajaisisa voittava taktiikka on yksinkertainen, joten tämä pelikirja ei paksuudella pullistele.

Näin pelaat ja toimit, kun voitto osuu kohdalle:

1. Siirry raaputtamaan ylläolevasta kuvasta tai tästä linkistä.

2. Syötä sähköpostiosoitteesi rekisteröityäksesi ja paina ‘Raaputtamaan!’

3. Raaputa kaukalon alta paljastuva palkinto kokonaan näkyviin päätelaitteestasi riippuen joko koskettamalla näyttöä, tai hiiren kursorilla. Jos onni suosi, voit siirtyä lunastamaan palkintosi painamalla ‘Lunasta!’. Jos ei, saat yrittää heti huomenna uudestaan!

4. Täytä tarvittavat tiedot palkinnon lunastamiseksi ja paina ‘Lähetä!’. Palkinnot ovat lunastettavissa SaiPa Shop Iso Kristiinasta seuraavana päivänä.

5. Tarkkaile sähköpostiasi, saat 12 h kuluessa viestin osoitteesta fulfillment@priiize.com, jossa annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta.

6. Vieraile SaiPa Shop Iso Kristiinassa 30.12.2021 mennessä ja lunasta palkintosi henkilökunnalta. Ota mukaan henkilöllisyystodistus ja pidä varmuuden vuoksi sähköpostiin saamasi vahvistusviesti voitosta tallessa. Mikäli siis et ole pääse noutamaan palkintoa IsoKristiinasta vuoden loppuun mennessä, saat toki osallistua, mutta palkintoja ei postiteta. Voit toki myös pyytää kaveria noutamaan palkinnon puolestasi.

7. Olet oikeutettu raaputtamaan uudestaan vaikka joka päivä!

Lisää etuja SaiPa-sovelluksella

Pelaat SaiPajaisia kätevästi myös SaiPa App -sovelluksella. Samalla taskuun napsahtaa muutakin mukavaa: - Erikoisetuja sekä SaiPalta että yhteistyökumppaneiltamme - kattavat tilastot ja pelaajaesittelyt - ilmoitukset maaleista ja uutisista niin halutessasi.

Palkintopöytä on katettu

Joulunajalle sopivasti, palkintoja on jaossa anteliaasti. Voit voittaa joka päivä jonkun yhteensä neljästä sadasta palkinnosta, mukaanlukien sporttisen nelivedon Skoda Enyaqin viikonlopuksi käyttöösi.

SaiPajaisissa voit voittaa:

-Skoda Enyaq 80x 4x4 SportLine iV -henkilöauto viikonlopuksi käyttösi

-Istumapaikkalippu SaiPan otteluun

-Sputnik-ravintolan lounaslahjakortti

-Illusia tuotepaketti

-RTV - Vasara

-RTV - Kärkisarja

-RTV - Led-valaisin

-RTV - Avainsarja

-Kahvi + vety (T:mi Sirkka Peitsoma, kauppatori)

-Myö-sinkku, HC Leso

-SaiPa Avainnauha

-SaiPa Kiekko

-SaiPa Tuubihuivi

-SaiPa Ilmapallot

-SaiPa Vihko

-SaiPa kylpypyyhe

Päivän fanituotetarjous