VIP-paketit | SaiPa

VIP-paketit


Sputnik VIP

Tarjoa Sputnik VIP-elämys asiakkaillesi tai työntekijöillesi

VIP-pakettiin kuuluu

- Oma nimetty pöytä Sputnik VIP-ravintolasta ennen peliä, erätauoilla ja ottelun jälkeen

- VIP-illallinen ennen ottelua, jälkiruokakahvit ensimmäisellä erätauolla

- SaiPan valmentajan kommentit ennakkotunnelmat ja mahdollisuus katsoa peli ravintolan screenilta.

- SaiPan pelaajan tunnelmat heti ottelun jälkeen

Voit ostaa Sputnik Ravintola -paketteja yhdestä kappaleesta aina suurempaan ryhmään asti. Hinta on 60 €/henkilö. Istumapaikkalippu paketin yhteydessä 25 €. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (10 % / 14 %).

Sputnik VIP-ravintola aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Ravintolaan on oma sisäänkäynti jäähallin seisomakatsomon puoleisesta (Kisakadun suunnasta katsottuna vasemmasta) päädystä.

Otteluisännyys

Otteluisännyys on hyvä tapa varmistaa yrityksellesi laaja näkyvyys SaiPan kotiotteluissa. Otteluisäntä näkyy ja kuuluu ottelutapahtumissa mm. hallin sisätilojen banderollien, jäähallin lipputankojen liputusmahdollisuuden sekä äänimainosten kautta.

Otteluisännällä on hyvä mahdollisuus luoda entistä parempia kontakteja asiakkaisiin sekä löytää uusia yrityskontakteja. Samalla tarjoat vieraillesi unohtumattoman illan hyvän ruoan, juoman ja huippujääkiekkoilun parissa. Otteluisännyys on paketti, jonka avulla yrityksesi voi tuoda itseään paremmin esille ja saada laajaa näkyvyyttä.

Yrityspeli

Yrityspeli on erilainen vaihtoehto yritystapahtumalle.

Tapahtuman ideana on tuoda asiakkaat itse pelaamaan lätkää. Yrityspeli pitää sisällään ottelutapahtuman 20-40 henkilölle sekä ottelun jälkeisen tilaisuuden ruokailuineen. Paikalla on edustus myös SaiPan puolelta. Tapahtumakokonaisuuden kesto on n. 4 tuntia.

pa-ri Corner

Koe uusi ruuhkaton erätaukokokemus Pa-Ri Cornerissa. Pystypöydin varustettu tila sisääntuloaulassa,jossa pikkusuolaiset ja tilaamanne tarjoilut odottavat ennen ottelua ja erätaukojen alkaessa. Myydään pöydittäin (4henk/pöytä). Ottelulippu + 50€ (sis alv. 10%). Maksimi henkilömäärä 24. Tilassa A-oikeudet (tarjoilut laskutetaan erikseen).Lisätiedot

Jussi Markkanen
Toimitusjohtaja
jussi.markkanen(at)saipa.fi
puh. 050 343 0375

Mika Rikman
Yritysmyynti
mika.rikman(at)saipa.fi
puh. 040 6765112

Ville Koho
Yritysmyynti
ville.koho(at)saipa.fi
puh. 040 5159770