Verkkokauppa uusittu | SaiPa

Verkkokauppa uusittu

Fanituotteiden verkkokauppa on siirretty täysin uudelle alustalle tänään.

Uusi verkkokaupan alusta tarjoaa paremmat sekä yksityiskohtaisemmat tuotetiedot ja vuosia palvelleeseen vanhaan sivustoon verrattuna käyttövarmemman ympäristön.

Kenties tärkeimmän lisäyksen asiakkaiden kannalta tuo rekisteröityminen, joka tulee jatkossa toimimaan myös verkkosivujen puolella. Kirjautumalla kaikki tietosi ovat koko ajan valmiina olet sitten tilaamassa fanituotteita, osallistumassa kilpailuun tai mitä muuta tahansa keksimmekin.

Tuotteiden hinnoitteluun ei ole tehty muutoksia. Postimaksuja on nostettu eurolla per hintaluokka. Edellisen kerran postimaksuja on nostettu kaksi vuotta sitten, vaikka sen jälkeen palveluiden hinta on noussut selvästi.

Uusi verkkokaupan alusta mahdollistaa mm. tehokkaamman alennuskampanjoiden hyödyntämisen ja ajantasaisen varastonhallinnan vuoksi myös valikoimasta poistuvia tuotteita voidaan myydä aiempaa tehokkaammin ja yksilöidymmin. Samalla voimme myydä jatkossa esimerkiksi yksittäisiä gameworn-pelipaitoja tai muita vastaavia ainutlaatuisia tuotteita verkkokaupan kautta.

Tulevaisuudessa pystymme myymään tarvittaessa esimerkiksi aitioita, VIP-paikkoja tai esimerkiksi ulkopuolisten tapahtumajärjestäjien lippuja suoraan oman verkkokaupan kautta.

Osa tuotekorteista on siirretty edellisiltä sivuilta ja niitä tullaan päivittämään hiljalleen täsmällisemmiksi. Esimerkiksi osasta tuotteista puuttuu teknisiä tietoja (koko, materiaalit jne.).

Otamme mielellämme palautetta vastaan niin asiavirheistä (hinta, tuotetiedot jne.) kuin sivujen käytettävyydestä. Parhaiten palaute kulkee sähköpostilla osoitteeseen info@saipa.fi.

- Vuosia meitä palvellut verkkokauppa ei enää täyttänyt kaikkia niitä vaatimuksia, joita nykyään verkkoasioinnilta vaaditaan. Uusi alusta tuo meille ennen kaikkea ylläpidon, toimitusten seurannan, varastohallinnan ja hinnoittelun kautta paljon uusia mahdollisuuksia, joista on asiakkaille suoraan hyötyä niin toimitusaikojen kuin kampanjoiden muodossa, kertoo SaiPan yhteyspäällikkö Mikko Pehkonen.

- Myös varsinaiset verkkosivumme ovat uudistumassa kokonaan. Tavoitteena on julkaista uusi sivualusta vielä kesäkuun aikana ja ne tulevat kytkeytymään monella tavalla verkkokauppaan, Pehkonen jatkaa.

www.saipashop.fi