Valtteri Virkkunen jatkaa SaiPassa kaksi kautta | SaiPa

Valtteri Virkkunen jatkaa SaiPassa kaksi kautta

SaiPa ja hyökkääjä Valtteri Virkkunen ovat solmineet kaksi kautta (2016-2017 ja 2017-2018) kattavan jatkosopimuksen.

Virkkunen, 24, on espoolaisessa juniorimyllyssä kiekko-oppinsa saanut hyökkääjä, joka on pelannut urallaan Liigassa 239 ottelua tehopistein 13+15=25. Hän saapui SaiPaan vuosi sitten joulukuussa ja on tällä kaudella pelannut 35 ottelua tehopistein 6+0=6.

Virkkunen (176 cm/80 kg) kuului juniorivuosinaan maajoukkueen vakiokalustoon ja on pelannut yhdet U18 MM-kisat sekä yhdet U20 MM-kisat.

- Tänne saapumisesta lähtien olen mennyt pelaajana oikeaan suuntaan ja ympäristö tuntuu minulle oikealta. Monet ovat puhuneet tämänkin kauden aikana siitä, että organisaatiossa on tehty asioita hyvin ja kehitys on oikeansuuntaista. Sen todella huomaa päivittäisessä toiminnassa, Virkkunen kertoo.

- Koen, että minulla on täällä loistava mahdollisuus kehittyä pelaajana ja samalla joukkueella on mahdollisuus menestyä. Ne olivat päällimmäisiä asioita jatkosopimusta tehdessäni.

Virkkunen loukkaantui viime viikolla ottelussa KalPaa vastaan ja joutui jättämään perjantain kotiottelun Bluesia vastaan väliin. Tämän hetken tiedon mukaan huilia on luvassa useampi viikko.

Sopimustilanne