Maalivahti Filip Lindberg pitkään sivussa, maalivahti Oskari Salminen SaiPaan | SaiPa

Maalivahti Filip Lindberg pitkään sivussa, maalivahti Oskari Salminen SaiPaan

Maalivahti Filip Lindberg on loukkaantunut ja vamma vaatii pitkän toipumisajan. Lindberg on tämän hetken lääkäriarvion mukaan sivussa noin 3–4 kuukautta.

Maalivahti Oskari Salminen SaiPaan

Oskari Salminen liittyy SaiPan vahvuuteen marraskuun maaottelutaukoon ulottuvalla sopimuksella, joka sisältää option koko kaudesta.

Olemme reagoineet tilanteeseen ja on hienoa, että saadaan Oskari paikkaamaan joukkueen maalivahtitilannetta. Oskari on hyvin sijoittuva maalivahti, joka hyödyntää isoa kokoansa erinomaisesti torjumiseen. Oskari omaa erinomaisen mailapelin, mistä todisteena on uran varrelta jo kaksi tehtyä maaliakin, SaiPan maalivahtivalmentaja Antti Ore kertoo.

Oskari Salminen, 24, on Kotkan Titaanien kasvatti. Salminen on pelannut kaksi edellistä kautta Pohjois-Amerikassa AHL-seura Manitoba Moosen riveissä. Viime keväänä hän torjui myös ECHL:ssä Norfolk Admiralsin maalinsuulla 12 ottelua. Ennen Pohjois-Amerikkaan lähtöä 194 cm pitkä ja 91-kiloinen maalivahti edusti Liigassa Kouvolan KooKoota kaudella 2020–2021 sekä Mikkelin Jukureita kaudella 2021–2022. Kausi Jukureissa toi uralle 55 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 92 %. Samaisella läpimurtokaudellaan hän torjui myös 9 nollapeliä.

Salminen liittyy joukkueen mukaan välittömästi.

OSKARI SALMISEN URATILASTOT