Maalahti jatkaa SaiPassa kaksi kautta | SaiPa

Maalahti jatkaa SaiPassa kaksi kautta

SaiPa on solminut kaudet 2016-2017 ja 2017-2018 kattavan sopimuksen puolustaja Kalle Maalahden kanssa.

SaiPalla oli optio kaudesta 2016-2017, joka on käytetty. Tämän lisäksi sopimusta on jatkettu yhdellä lisävuodella (2017-2018).

Maalahti, 24, on SaiPan kasvatti, joka on pelannut urallaan SaiPassa runkosarjassa 123 ottelua tehopistein 6+25=31 ja pudotuspeleissä 14 ottelua tehopistein 0+3=3.

Päättyneellä kaudella Maalahti pelasi 38 ottelua tehopistein 1+15=16. Kautta häiritsi loukkaantuminen, joka piti puolustajan sivussa suurimman osan tammikuusta ja koko helmikuun.

- (Antti) Tuomenoksa kysyi onko minulla halukkuutta tehdä optiota pidempi sopimus SaiPan kanssa ja tein nopeasti päätöksen. Minulla on asiat täällä hyvin, Maalahti kertoi.

Päättynyt kausi oli loukkaantumisesta huolimatta Maalahden läpimurtokausi SaiPan avainpuolustajien joukkoon.

- Ihan hyvä maku tästä loppujen lopuksi jäi henkilökohtaisesti, vaikka harmittavan pitkä siivu meni loukkaantumisen takia ohi. Itseluottamus on noussut paljon, ei tarvitse turhaan hätäillä ja rauhallisuuden kautta kiekon kanssa pelaamiseen on tullut paljon lisää.

- Tavoite on olla jatkossakin ylivoimapakki ja hyvä kiekollisena muutenkin. Se on se rooli joukkueessa, josta tykkään ja sellaista kiekkoa haluan pelata.

Sopimustilanne