Saimaan keltamustat ry. | SaiPa

Saimaan keltamustat ry.Saimaan Keltamustat ry on kannattajien vuonna 2005 perustama yhdistys, jonka perimmäisenä toiminta-ajatuksena on edistää SaiPan kannatustoimintaa. Ennen vuotta 2005 yhdistys toimi nimellä SaiPa Fan Club. Yhdistyksen nimi muuttui uudestaan kesän 2013 aikana, kun vanha nimi SaiPaFanit ry jäi historiaan.
Toiminnan tavoitteena on koota SaiPasta kiinnostuneet henkilöt yhteen sekä tarjota heille matkoja, tapahtumia ja etuja. Jäseniä yhdistyksessä kauden 2015-16 lopussa oli n. 760.
Näkyvin osa toimintaa ovat vieraspelimatkat. Yhdistys järjestää mahdollisuuksien mukaan SaiPan vierasotteluihin matkoja, joita kaudella 2015-16 tehtiin kolmeentoista otteluun. Kauden kohokohta oli kaikkien aikojen suurin SaiPan otteluun suuntautunut vierasmatka. Tammikuussa keltamustat matkasivat Kouvolaan tilausjunalla ja liikkeellä oli peräti 750 kannattajaa.
Tiedotuksesta vastaa pääasiallisesti yhdistyksen verkkosivut. Lisäksi tiedotustoimintaa tukee jäähallilla sijaitseva Fani-Info, joka on auki kotiotteluiden aikana. Yhdistys pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja tarjoamaan lisää etuja. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen toimintaperiaatteet ja säännöt hyväksyneet SaiPasta kiinnostuneet henkilöt.
Verkkosivuilla on helppo liittyä jäseneksi. Kausittainen jäsenmaksu on kymmenen euroa sekä liittymismaksu viisi euroa.

www.keltamustat.com