SaiPa on solminut kolme jatkosopimusta | SaiPa

SaiPa on solminut kolme jatkosopimusta

SaiPa on sekä käyttänyt optioitaan, että solminut jatkosopimukset yhteensä kolmen pelaajansa kanssa.

Puolustaja Santeri Airolalle on tehty kahden vuoden jatkosopimus eli sopimus kattaa tulevan kauden 2024–2025 sekä kauden 2025–2026.

- Santeri on nykyaikainen, dynaaminen ja kokonaisvaltainen puolustaja. Ehdottomasti positiivisimpia yllätyksiä alkaneelle kaudelle, joka pelaajana kolkuttelee urallaan jo pian maajoukkueen portteja, kommentoi Liiga-SaiPan urheilujohtaja Harri Aho.

Hyökkääjä Roni Karvisen sopimus jatkuu kaudelle 2024–2025

- Roni Karvinen on erittäin luotettava kahden suunnan hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan kokonaisvaltaista peliä. Karvinen tuo joukkueeseen erinomaisen lisän myös tulevalla kaudella, Harri Aho jatkaa.

Hyökkääjä Otto Hokkaselle on tehty kahden vuoden jatkosopimus.

- Hokkanen on nuori pelaaja, joka on osoittanut tänä vuonna tasaisen varmaa suorittamista ja omaa kykyä tehdä tulosta. Pelaajana hän ottaa askel askeleelta omassa joukkueessaan isompaa roolia, Aho kommentoi.

(Uutista päivitetty 17.10. klo 15:15 kasvattajaseurojen osalta). Urheilujohtaja Aho on erityisen tyytyväinen jatkosopimuksiin myös siitä syystä, että sopimukset tehtiin sekä alueen omille kasvateille että nuorena SaiPaan siirtyneelle Karviselle. Hän näkee kaikkien pelaajien olevan hyvässä kehitysvaiheessa ja pitää kiinnityksiä merkityksellisinä joukkueen jatkuvuuden ja seuran tulevaisuuden kannalta.

Santeri Airola on Imatran Ketterän kasvatti.

Myös Otto Hokkanen on Imatran Ketterän kasvatti.

Roni Karvinen on Kiekko-Vantaan kasvatti. Hän siirtyi SaiPan organisaatioon kaudella 2019-2020 ollessaan 17-vuotias.