VIP-paketit


Otteluisännyys

Otteluisännyys on hyvä tapa varmistaa yrityksellesi laaja näkyvyys SaiPan kotiotteluissa. Otteluisäntä näkyy ja kuuluu ottelutapahtumissa mm. hallin sisätilojen banderollien, jäähallin lipputankojen liputusmahdollisuuden sekä äänimainosten kautta.

Otteluisännällä on hyvä mahdollisuus luoda entistä parempia kontakteja asiakkaisiin sekä löytää uusia yrityskontakteja. Samalla tarjoat vieraillesi unohtumattoman illan hyvän ruoan, juoman ja huippujääkiekkoilun parissa. Otteluisännyys on paketti, jonka avulla yrityksesi voi tuoda itseään paremmin esille ja saada laajaa näkyvyyttä.

Yrityspeli

Yrityspeli on erilainen vaihtoehto yritystapahtumalle.

Tapahtuman ideana on tuoda asiakkaat itse pelaamaan lätkää. Yrityspeli pitää sisällään ottelutapahtuman 20-40 henkilölle sekä ottelun jälkeisen tilaisuuden ruokailuineen. Paikalla on edustus myös SaiPan puolelta. Tapahtumakokonaisuuden kesto on n. 4 tuntia.

Sputnik Ravintola

Ravintolapakettiin kuuluu paikka Sputnik-ravintolasta, ruoka, valmentajien kommentit ennen ottelua ja mahdollisuus katsoa peli ravintolan screenilta. Sputnik Ravintolassa on A-oikeudet (laskutetaan erikseen).

Voit ostaa Sputnik Ravintola-paketteja yhdestä kappaleesta aina suurempaan ryhmään asti. Hinta on 60 €/henkilö. Istumapaikkalippu paketin yhteydessä 25 €. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (10 % / 14 %).Lisätiedot

Marko Ek
Toimitusjohtaja
marko.ek(at)saipa.fi
puh. 040 702 2525

Mika Rikman
Yritysmyynti
mika.rikman(at)saipa.fi
puh. 040 6765112