Kausarihaasteen varausehdot

Kausarihaasteeseen voi osallistua 2.5.-30.5.2019, tai niin kauan kuin kampanjakausikortteja riittää.


SaiPan kausikorttihaaste käynnistyy torstaina 2.5. kello 10.00. Kampanja vaatii toteutuakseen sitovan varauksen 700 kausikorttiin. Kaikkiaan kampanjahintaisia kausikortteja on varattavissa 900 kappaletta.

Katso myös usein esitetyt kysymykset kausikorttihaasteesta.Nämä ovat Liiga-SaiPa Oy:n kausikorttikampanjan varausehdot. Osapuolina ovat Liiga-SaiPa Oy (myöhemmin SaiPa) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).


SaiPa järjestää keväällä 2019 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja SaiPan Liiga-joukkueen ja A-nuorten runkosarjan 2019-2020 kotiotteluihin.
Kausikortin kampanjahinta on 99€. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn ja seisomapaikkaan SaiPan peleissä. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 700 kpl sitovaa kausikorttivarausta. Kausikortteja on varattavissa 900 kpl.
Asiakkaan ilmoittautuessa SaiPan Kausarihaaste 2019 -kampanjaan hän sitoutuu noudattamaan näitä varausehtoja.

 1. Kampanjan toteutuminen
  • Kampanjan toteutumisen edellytys on 700 kpl kausikorttivarausta, kortteja on varattavissa 900 kpl. SaiPa pidättää oikeuden hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä ja lisätä varattavissa olevia kausikortteja.
 2. Kampanjaan ilmoittautuminen
  • Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan SaiPan verkkosivuilla saipa.fi tai Liiga-SaiPa Oy:n toimistolla (kisakatu 9, UK-areenan yläkerta) Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja ja antaa luvan liittää tietonsa SaiPan asiakasrekisteriin.
 3. Kampanja-aika
  • Kampanja käynnistyy 2.5.2019 klo 10 ja päättyy 30.5.2019 klo 23.59. SaiPalla on oikeus muuttaa kampanjan kestoa.
 4. Kampanjan hyväksyminen / toteutuminen
  • SaiPa ilmoittaa kampanjan toteutumisesta SaiPan verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen. Varaustilanteen edistymistä seurataan SaiPan some-kanavissa.
 5. Kampanjaan sitoutuminen
  • Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 99 € . Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
 6. Kausikortin maksaminen ja hyväksytyt maksutavat
  • Kampanjan toteutuessa SaiPa lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen laskun. Maksuaikaa on 14 vuorokautta.
  • Kausikortin voi maksaa verkkopankkimaksun lisäksi maksukorteilla ja liikunta- ja kulttuuriseteleillä Liiga-SaiPa Oy:n toimistolla.
 7. Kausikorttien toimitus
  • Kausikortit toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Kausikorttien toimitus on elokuussa 2019.
 8. Kausikortin voimassaoloaika
  • Kausikortti on voimassa SaiPan Liiga-kauden 2019-2020 ruonkosarjan kotiotteluissa ja harjoitusottelussa. Kausikortilla pääsee myös seuraamaan SaiPan A-nuorten runkosarjan kotiottelut.


Lisätiedot: info@saipa.fi/ +358 5 6100 300